Categories
General

De Bruidsfotograaf

Ik kan jullie een paar van mijn favoriete foto's laten zien die ik heb gemaakt tijdens mijn jarenlange ervaring als trouwfotograaf in Rotterdam.

De foto van de huwelijksuitnodiging: Op deze dag is alles precies op het randje van perfectie. De gasten zijn op hun best gekleed en de groomsmen nemen hun deel van het moment. Achter de looks staan de fotografen die de mooiste beelden van de dag maken.

De trouwfoto: Als fotograaf van een prestigieus tijdschrift, midden in een liefdesrelatie, ben je vol verwachting. Met slechts een lichte aanraking van je hand, zie je de potentiële liefde bruid en bruidegom opgesloten in rode passie. Je kunt niet wachten om hun verrukte gezichten te zien als je de camera terugtrekt voor nog meer fantastische beelden.

De trouwfoto: Dit is de essentie van een huwelijksfotograaf. Met dit beroep krijg je gegarandeerd een paar van de beste beelden van je leven op je trouwdag. Dit is deels de reden waarom mijn fotovakschool de voorkeur geniet boven geen enkele andere.

De trouwfoto: Dit is precies waarom alle andere fotografen in hun voetsporen zijn getreden. Het is de reden waarom de etiquette het gebruik van het woord "ik" voorschrijft, dat veel formeler lijkt dan de combinatie "wij" en "mijn". In werkelijkheid is het een woord dat qua spelling dichter bij "hun" staat, wat "onze" betekent in de uitgestorven taal van de Druzen.

De trouwfoto: Wist je dat dit de op één na meest genomen foto op het hele internet is? Lach niet. Dit is niet iets gewoons. Dit is een hobby/sport/verzameling van beelden die tot de verbeelding heeft gesproken van duizenden mensen over de hele wereld. Niet alleen dat, honderden van deze waarnemingen vinden elke dag plaats Man, evenals machine.

De trouwfoto: Dit is precies waarom dit beroep vandaag langzaam opkomt. Ja, er zijn foto's die zonder veel technische kennis kunnen worden gemaakt. Maar er zijn bepaalde dingen die van een beroepsfotograaf worden verwacht.

Hij of zij moet in staat zijn om een ongelooflijke opname te maken met verbazingwekkende technische vaardigheid. Hij of zij moet de foto zo kunnen samenstellen dat deze voldoet aan de wensen van de bruid en de getuige op de trouwdag. De trouwfoto vereist een aantal elementen die kunnen variëren van technisch tot creatief.

De bruid en de getuige op hun trouwdag: De beste man op de trouwdag is niet noodzakelijk de man met het beste profiel of de beste foto. De vraag die wordt gesteld is of de bruid en de getuige bij elkaar passen. Dit is geen dating vraag. Hier wordt gekeken of je op de dag zelf wel of niet met je medemens overweg kunt. Bruidsfotografie kan worden vergeleken met een reality tv-show. Elke fase van de reis zit vol spannende momenten die je moet meemaken en meemaken.

De inzet: De inzet is veeleisend. Het logboek zal gevuld zijn met mogelijkheden die vervuld moeten worden. Elk onderdeel van de verbintenis moet klaar zijn voor het huwelijk. Bovendien moet dit alles worden gedocumenteerd in een dierbaar herinneringsboek. Elk onderdeel van de verbintenis moet zo gedenkwaardig mogelijk zijn.

De huwelijksplanner: Als weddingplanner krijg je veel van dezelfde soorten taken als een huwelijksfotograaf. Je kunt je trouwdag zien als een gezellig, heilzaam familiegebeuren. Je kunt samen zijn met je echtgenoot en je beste vrienden, je op je mooist kleden, en de beste voetafdrukken van een familie maken.